Bartók Béla Elméleti Líceum

Bartók Béla Elméleti Líceum

Temesvár

Szülői találkozók

A Bartók Béla Elméleti Líceumban a céltudatos és hatékony oktató-nevelői munka mellett különös figyelmet fordítunk a szülői közösségekkel való kapcsolattartásra, informálásra. Bár  a személyes találkozásokra nem mindig volt lehetőség, on-line találkozókon igyekeztünk erre keretet biztosítani. Tudjuk, hogy minden szülőnek fontos a gyermeke jövője és biztos akar lenni abban, hogy jól választja meg gyermeke igényeinek megfelelő tanulási formát, munkastílust. Az iskola által biztosított lehetőségeket a következő módon ismerhetik meg:

2022. november 24-én, csütörtökön 18 órától kerül sor az első Szülői találkozóra a leendő előkészítő osztály iránt érdeklődőkkel az iskola épületében. A találkozón alkalmuk lesz megismerni a tanítókat, az osztálytípusokat, az iskola által nyújtott egyéb lehetőségeket. Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

Január elején kérdőívet küldünk az érdeklődő szülőknek, hogy felmérjük, milyen információkra volna szükségük, milyen kérdésekről szeretnének elsősorban tájékozódni.

2023. januárjában, egy újabb találkozó keretében válaszolunk a felmerült kérdésekre, bemutatjuk a javasolt témákat.

Iskolánkkal kapcsolatos bővebb információkat a www.bartok.ro honlapon találnak.

Várjuk Önöket!

A Bartók Béla Elméleti Líceum közössége