Liceul Teoretic Bartók Béla

Liceul Teoretic Bartók Béla

Timișoara

Întâlniri cu părinții

La Liceul Teoretic Béla Bartók, pe lângă munca deliberată și eficientă a profesorilor și educatorilor, acordăm o atenție deosebită contactului și informării cu comunitățile de părinți. Deși întâlnirile personale nu au fost întotdeauna posibile, am încercat să oferim un cadru pentru aceasta prin întâlnirile online. Știm că fiecărui părinte îi pasă de viitorul copilului său și vrea să fie sigur că alege forma potrivită de învățare și stilul de lucru care să răspundă nevoilor copilului lor.

Puteți afla despre oportunitățile oferite de școală în felul următor:

• Joi, 24 noiembrie 2022, de la ora 18, va avea loc în clădirea școlii prima întâlnire a părinților cu cei interesați de viitoarea clasă pregătitoare. La întâlnire, aceștia vor avea ocazia să cunoască profesorii, tipurile de cursuri și alte oportunități oferite de școală. Îi așteptăm cu drag pe cei interesați!

La începutul lunii ianuarie, vom trimite un chestionar părinților interesați pentru a evalua ce informații ar avea nevoie și despre ce întrebări ar dori să afle.

• În ianuarie 2023, în cadrul unei alte întâlniri, vom răspunde la întrebările ridicate și vom prezenta subiectele propuse.

Mai multe informații despre școala noastră pot fi găsite pe site-ul www.bartok.ro. Vă asteptăm!

 

Comunitatea Liceului Teoretic Béla Bartók