Liceul Teoretic Bartók Béla

Liceul Teoretic Bartók Béla

Timișoara

Clase pregătitoare

În activitatea noastră educațională, considerăm că este importantă:

  •  stăpânirea temeinică și sigură a curriculumului – de aceea folosim metode de predare în care copiii pot progresa într-un ritm adecvat
  • dezvoltarea abilităţilor şi aptitudinilor pe care viitorul le va cere preşcolarilor de astăzi
  • dezvoltarea unui mod de gândire independent, creativ, realizăm acest lucru prin aplicarea diverselor tehnici de învățare
  • dezvoltarea întregii personalități, cultivarea talentelor – de aceea dezvoltăm abilitățile copiilor și le creștem cunoștințele în lecții opționale (informatica, limbă străină) și sesiuni speciale (cerc de flaut, cerc de șah, cerc de desen, cerc sportiv)

În școala elementară se desfășoară două clase paralele,o clasă pregătitoare care utilizează metoda Step by step și una care utilizează metodele tradiționale, ambele conduse de profesori calificați.

Mediul școlar:

Datorită lucrărilor din ultimii ani, sălile noastre de clasă au fost renovate și sunt în curs de renovare, astfel încât copiii sunt întâmpinați de un mediu școlar modern, bine dotat, estetic (săli de clasă, săli de specialitate, săli de psihologie și logopedie, sală de sport,  teren de sport, sală festivă, bibliotecă, cabinet medical, cantină). Ne dezvoltăm constant școala, considerăm important ca elevii noștri să își poată trăi zilele de școală într-un mediu calm, sigur și frumos.

Începând cu anul școlar 2010-2011, autobuzele școlare transportă elevii care locuiesc departe către școală pe trei rute.

Clasele pregătitoare îşi desfăşoară activitatea în incinta Grădiniţei cu program prelungit nr. 10 (str. Iuliu Maniu nr. 42) .

Clasa pregătitoare tradiţională:

Clasa pregătitoare Step by step: