Bartók Béla Elméleti Líceum

Bartók Béla Elméleti Líceum

Temesvár

Hova várjuk előkészítős tanulóinkat

Az előkészítős osztálytermeink a felújított kisépületben vannak, napfényes, tágas teret biztosítva az iskolával ismerkedő gyerekeknek. A 2021-ben átadott új multifunkcionális épületben korszerű ebédlő és tornaterem található.

Legfrissebb híreink:

50 éves az önálló magyar iskola

90 éves az iskola épülete,
50 éves az önálló magyar iskola.
Ezek jegyében indítottuk az idei tanévet. Számba vettük milyen oktatási intézmények működtek a Székely László tervezte épületben az elmúlt évtizedekben és mások számára is közzétettük. Ugyanakkor az elmúlt félszázad kicsengetési kártyáiból kiállítást szerveztünk. Reméljük, másoknak is örömet szereztünk ezzel a kis meglepetéssel.

Felújítás a főépületben

A BGA/5701/5/2021 számú pályázatból, a Bartók Béla Elméleti Líceum felújításának támogatása című projektből sikerült 22 osztályteremben (ahol már korábban eltávolították a veszélyes vakolatot) felújítani a plafont és kicserélni a lámpatesteket. Köszönet mindenkinek, aki hozzájárult az eddigi munkálatokhoz! Bízunk benne, hogy a közeljövőben lehetőségünk lesz a teljes munkálat befejezésére, hiszen a biztonságos, megfelelő oktatási környezet alapvető feltétele a minőségi oktatásnak.

Előtte:

Utána:

Részletesebb információk a felújításról:

Kiemelt nagyszabású projektjeink

Talentum verseny

Lezárult a Dr. Toró László TALENTUM verseny döntője, melyre 40 diák kapott meghívót a két fordulós előválogatás eredményei alapján. Gratulálunk minden versenyzőnek, felkészítő tanárnak!

További információk:

Ebédlő

Fontos tudnivalók az iskolai étkeztetési programról