Szánkózás a Kishavason

Szánkózás a Kishavason

   Egy nehéz időszakot zártunk. Miután megírtuk a félévi dolgozatokat, melyeknek az izgalmáról kicsit talán el is szoktunk, beadtuk az összes házi feladatot, lezártuk a médiánkat és kicsit megszeppenve, de kreatívan megmagyaráztuk otthon a bizonyítványunkat, szükségét éreztük annak, hogy kiengedjük a gőzt. Mivel tél van, arra gondoltunk, hogy milyen jól jönne egy kis szánkózás.
   Ezért aztán fel is ültünk a buszra és elutaztunk Kishavasra. Fent a hegytetőn várt minket a nagy fehérség, a sűrű köd és a hideg. De amikor a megfelelő emberekkel vagy körülvéve, még az se baj, ha a szánkó nem csúszik elég gyorsan, mert kicsi a lejtő vagy ha a hidegtől megfagyott még a meleg tea is a pohárban. Sétáltunk, szánkóztunk, szaladgáltunk, majd melegedtünk a kandalló mellett.
   Az egynapos kirándulás pont elég volt arra, hogy kicsit kiszakadjunk a mindennapokból és hátrahagyjuk az első félév nehézségeit, majd frissen álljunk hozzá a következő időszaknak. Ugyanakkor jó alkalom volt arra is, hogy újra összerázódjunk, újrabarátkozzunk, mivel a sok online oktatás miatt mintha kicsit eltávolodtunk volna egymástól és mintha elfelejtettünk volna együtt szórakozni.
   Köszönjük a lehetőséget!

   Résztvevő osztályok: XI.TT és XI. KG. Kísérő tanárok: Miklós Renáta és Băruța Krisztina


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Május
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator