A IV.Lépésről lépésre osztály családi napja Majláthfalván

A IV.Lépésről lépésre osztály családi napja Majláthfalván

Az ,,Iskola másként” hét péntekén, pontosabban május 31-én a IV. Lépésről lépésre osztály Majláthfalvára kirándult, Konti Barni osztálytársunk nagyszüleinek levendula- ültetvényére. Jelen voltak voltak az osztálytársaim, szüleink, testvéreink és a tanító nénik.
Érkezés után játszottunk, cseresznyét és epret ettünk és levendulacsokrokat szedtünk a kertből. Mikor mindenki megérkezett, a traktor utánfutójában ülve eljutottunk a mezőre, ahol legelésző tehéncsordát valamint lovakat láttunk. Nagy élményt jelentett számunkra, hogy lovagolhattunk, később pedig kockacukorral és gyengéd simogatással jutalmaztuk a lovakat. Visszatérve a házhoz mindenki evett, ivott és elmesélte szüleinek az élményeit. Este tábortüzet gyújtottunk, majd nyársonsült szalonnát készítettünk. Miután lecsitult a tűz, pillecukrot is sütöttünk , amit két keksz közé préselve jóízűen el is fogyasztottunk.A tűz eloltása után, búcsúképpen megsimogathattuk fickót, Barni kutyáját.
Köszönjük a Konti és Lippai családnak (Barni nagyszüleinek) a szívélyes meghívást és a felejthetetlen élményeket, melyek mindig mosolyt varázsolnak majd az arcunkra, ha visszagondolunk rájuk.
Az osztály nevében: Mușceac Tímea


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator