Testvérosztályok farsangi mulatsága

Testvérosztályok farsangi mulatsága

Itt a farsang , áll a bál… énekelte a vidám gyermekcsapat február 19-én, iskolánk dísztermében. Mint minden évben, nem egyedül mulattunk, hanem kedves vendégeinkkel: a vöröscsárdai óvodásokkal valamint a zsombolyai iskolásokkal és óvodásokkal.
A gyermekek vicces, vidám télűző versekkel, énekekkel szórakoztatták a közönséget. Mindenki ötletes jelmezben szerepelt. Volt aki kalóznak, bizonyos filmhősnek vagy állatnak öltözött; egyes lányok, cha-cha-cha, can-can valamint modern tánccal örvendeztették meg a nézőket, akik vastapssal jutalmazták őket. Sikeres álarcunkért, jó fellépésünkért és ügyes előadásmódunkért jutalomképpen kaptunk egy díszoklevelet és egy kis csokit.
A jelmezbemutató után levonultunk a színpadról, a szülők, nagyszülők fényképeket készítettek gyermekeikről, unokáikról. Egy kis pihenő után kezdődött a fergeteges buli: limbo hintó, kacsatánc, seprűtánc és sok más; együtt ropta óvodás, iskolás és felnőtt. Még eszem - iszom is volt. Mikor kissé elfáradtunk, várt a bőségesen terített asztal mindenféle finomsággal. Természetesen nem hiányzott a fánk sem.
Köszönjük régi és új testvér-óvodás, iskolás társainknak, barátainknak, hogy elfogadták a meghívást és együtt szórakoztak velünk. Reméljük, lesz még folytatás!
Végül, de nem utolsó sorban, köszönjük tanítóink, szüleink segítségét, támogatását a bál megszervezésében!
Mușceac Tímea, IV. Lépésről lépésre osztály


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator