Feketelaki Összművészeti Tábor

Feketelaki Összművészeti Tábor

Július első felében került megszervezésre az V. Feketelaki Összművészeti Tábor, melynek témája a rend volt. A Bartók Béla Elméleti Líceum diákjai közül idén 2-en vettünk részt az izgalmas programon: Győrfi Tímea (XII.KG) és Harkay Gabriella (XI.KG).

Korán kiderült, hogy csak mi voltunk újak, tehát nem ismertünk senkit, de ennek ellenére hamar beilleszkedtünk és a tábor végére sok barátot szereztünk. A társaság remek volt, hamar megtaláltuk az összhangot, összebarátkoztunk, ennek köszönhetően jól éreztük magunkat. Négy nap állt a rendelkezésünkre, hogy elkészítsünk egy kisfilmet, amiben a tábor résztvevői szerepeltek. Sok, számunkra új dolgot megtudhattunk a fényképészetről és a filmkészítésről az illető szakmában dolgozóktól, de a könyvírásról is úgyszintén. Megtapasztaltuk, hogy milyen a színészkedés, a rendezés, a filmezés művészete, valamint megismerkedtünk új stílusú tánccal/mozdulatokkal. Remek megpróbáltatásnak bizonyult írni egy olyan naplóbejegyzést, amelynek a megfilmesítésére a későbbiekben sor került. A jó csapatmunkának köszönhetően sikerült elkészíteni a kisfilmet, amely a résztvevők által írt hét történetre épült. A kimerítő, de néha humoros forgatások mellett jutott idő a gyönyörű, nyugtató tájat is megszemlélni.

Köszönjük a Téka Alapítványnak a lehetőséget, a meghívást. Igazán jól éreztük magunkat, sokat tanulhattunk az elismert művészektől, valamint a szervezőktől és résztvevőktől egyaránt.

Harkay Gabriella (XI.KG)











Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator