Erzsébet tábor 2013

Erzsébet tábor 2013

     Augusztus 18-25. között iskolánk tíz harmadik-negyedik osztályos tanulója az Erzsébet tábor keretén belül, a Balaton partján, Zánkán nyaralt.  A remek jutalomtáborban azok a gyermekek vehettek részt, akik kiemelkedő tanulmányi és versenyeredményeket értek el.

     A hét nap alatt nagyszerű programokon: kirándulásokon, versenyeken, kézműves foglalkozásokon vettünk részt. A Ki mit tud? verseny alkalmával tanítványaink népdaléneklési és társasági tánctudásunkat mutatták be. Nagy élmény volt számukra az éjszakai bátorságpróba, amikor elemlámpákkal felszerelkezve tájékozódási versenyen vettek részt, és különböző ügyességi próbáknak kellett megfelelniük. A hét szinte mindennapi eseménye közé tartozott a Balatonban való fürdőzés, a vízparton tartott diákolimpia, a vízben zajló aerobic vagy különféle vízi játékok. A balatoni táborozás egyik legkiemelkedőbb eseménye a hajókirándulás és a Tihanyi apátságban tett  látogatás volt.

     Az augusztus 20-i rendezvénysorozat alkalmával részt vettünk  a Kaláka együttes koncertjén, ugyanakkor  nagy örömmel hallgattuk Palya Bea énekesnő és a Kolompos együttes dalait is.

     Remekül éreztük magunkat, köszönjük a szervezőknek a változatos programokat, az élményekkel teli felejthetetlen napokat.

                                                                                                                                                                                                                          Adorjányi Borbála tanítónő



































Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator