Farsangi mulatság a hagyományos osztályokban

Farsangi mulatság a hagyományos osztályokban

 

2013. február 5-én került sor a hagyományos előkészítő és első  osztályok fergeteges farsangi mulatságára, melyen meghívottaink voltak a temesvári 10-es és 16-os számú Napközis Óvoda növendékei. A hagyományos jelmezes felvonulást nagy tapssal fogadta az iskola dísztermébe alig-alig beférő közönség. Előbb a 16-os Óvoda kicsinyei Török Edit és Boros Bea óvó nénikkel léptek a színpadra és bátran mutatták be ötletes jelmezeiket a közönségnek, majd a 10-es Óvoda, mely az idei tanévtől a Bartók Béla Elméleti Líceumhoz tartozik, következett a sorban, Molnár Kármen és Kele Lídia óvónők vezetésével igényes és érdekes verses-dalos összeállítással és jelmezbemutatóval varázsolták el a nézőket.

A hagyományos előkészítő osztály Barabás Mónika tanítónő vezetésével farsangi csujjogatásokat és jelmezbemutatót tartottak, ezt követően az elsősök Pál Krisztina tanítónő felkészítésében verses-zenés jelmezbemutatóval és alkalomhoz illő tánccal szórakoztatták a közönséget. Ügyességükért és ötletességükért oklevelet és játékokat kapott ajándékba a sok-sok maskarás gyermekek.

Az előadás után fergeteges mulatozás, eszem-iszom, táncolás és sok-sok meglepetés következett: volt télbúcsúztató játék, limbó, kacsatánc, vonatozás, seprűs tánc, nagy tapsot kapott a gyermekektől az anyukák külön tánca.

Köszönjük  a Fornetti Kft. vezetőségének a jelentős adományt és a kedves szülőknek az önzetlen támogatást.

Barabás Mónika és Pál Krisztina tanítónők

 

 


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator