KultúrPéntek a végvári diákokkal

KultúrPéntek a végvári diákokkal

Pénteken, november 13-án, a KultúrPéntek vendégei a végvári diákokat voltak, akik a Bartók Béla Elméleti Líceum VIII. osztályos diákjaival találkoztak az online térben. Egy rövid ismerkedő játék után Kiss Ferenc tanár úr izgalmas előadást arról a térségről. A mesealkotó verseny díjazottjai ezen a héten a következő diákok voltak: különdíjban részesült Fekete Kinga-Tímea, I. díj: Bódis Abigél és Festő Andris, II. díj Elekes Ingrid, Lovász Gabi és Deutsch Norbert, III. díj Nagy Emma Dóra, Sánta Félix és Mátyás Andrea. Gratulálunk nekik!

 A program egy virtuális színdarab megtekintésével zárult, ahol közösen megnéztük az egykori Bartók Diákszínpad Csongor és Tünde című előadását.

Programfelelős Băruța Krisztina, az önkéntescsapat tagjai Kuglis Albert, Kovács Anita, Kőnig Dávid, Andrásy Tamás, Jakab Árpád, Berta Evelyn, Benke Andreea, Szász Botond, Király Rebeka, Nagy-György Emese. A program lebonyolításában Fodor Enikő, Bódis Dóra és Cziprián-Kovács Jolán osztályfőnökök segítettek.

 A program az Integratio Alapítvány és a Bartók Béla Elméleti Líceum partnerségében és a Városi Tanács támogatásával jött létre.


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator