Nemzedékek találkozója másként

Nemzedékek találkozója másként

Mint sokminden ebben az időszakban, idén a Nemzedékek találkozója is másként zajlik. Az elmúlt hónapok távoktatásos tapasztalata alapján tudjuk, hogy ez a forma a találkozás örömét nem pótolhatja, de a történések összegzését, a kerekévfordulós üzeneteket, a díjazottak eredményeit meg tudjuk osztani.
Fogadják szeretettel!

 

 

A Bartók Béla Alapítvány, a hagyományokhoz híven, idén is díjazzák az idei tanév legeredményesebb diákjait. A tehetségdíjasok mellett az idén elismerésben részesülnek azok a diákok is, akik ugyan továbbjutottak az országos megmérettetésekre, de a járvány miatt ezek megszervezésére már nem került sor.
Gratulálunk a diákoknak és a felkészítő tanároknak!

 

2015 óra díjazza Tamás Péter tiszteletbeli konzul azt a végzős diákot, aki a középiskolai évek alatt legtöbbet tett az anyanyelv ápolásáért. A kitüntetésre általábban több diákot is javaslunk, hiszen sokféle módon lehet ápolni az anyanyelvet: a versenyeken elért helyezések mellett kiemelt szerep jut a Juventus szerkesztőségében, a Bartók Diákszínpad csapatában, a tehetséggondozó programokban, a Kisriporter csapatban és a Diákönkormányzatban végzett tevékenység. Idén is három diák munkája kerül elismerésre. Nézzük meg, ki kapja meg a kitüntetéssel járó emlékplakettet és kik kapnak még elimerést?
Gratulálunk nekik! További sok sikert kívánunk!

 

 

2018 óta kerül kiosztásra a Legjobb matematikus díja. A pénzjutalommal járó díjat dr. Klepp Ferenc professzor alapította. A díjat az a végzős diák kapja, aki a középiskolás évek alatt a legjobb eredményeket érte el matematikából. Idén két diák megosztva kapja a Legjobb matematikus díjat. Nézzük, kik ők?
Gratulánunk! Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban is!

 

 

A Nemzedékek találkozója arra is jó alkalom, hogy az iskola jelenlegi diákjai felvillantsanak valamit alkotásaikból, képességeikből. Fogadják szeretettel a Bartók Diákszínpad erre az alkalomra készített üzenetét. A Bartók Diákszínpad mentora Molnos András Csaba.

 

Hagyományosan a Nemzedékek találkozója napján szoktuk búcsúztatni a végzős sziniseket. Most őket is bemutatjuk, de a búcsú, az ünneplés, az elkészült emlékplakettek átadására még várunk. A most végző diákok közül tizenhárman voltak szinisek, ők a legnagyobb eddigi végzős szini csapat. Három előadás létrehozásában vettek részt: Valahol Európában, Kupidó nyilai és Cyber Cyrano. Köszönjük a sok-sok élményt! Sok sikert, elégedettségi érzést az Élet színpadán is! Köszönjük Molnos András Csaba mentori munkáját is!


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator