30. Kérdés: Mit érdemes tudni a 10-es számú Napköziről, azaz a Bartók oviról?

30. Kérdés: Mit érdemes tudni a 10-es számú Napköziről, azaz a Bartók oviról?

Válasz: A 10-es számú Napközis óvoda a 2012-13-as tanévtől került az iskolánkhoz, azóta folyamatosan fejlődik, gyarapodik, szépül. Az elmúlt két évben főként a Kárpát-medencei Óvodafejlesztési program révén sikerült látványos eredményeket elérni.
Hasznos tudnivalók:
Az épület a Józsefvárosi piac mögött található, a I. Maniu utca 42-es szám alatt. Ebben az épületbe tanulnak az ovisok mellett az előkészítő osztályosok is. A gyermekfelügyeletet 7 órától 17 óráig tudjuk biztosítani. Jelenleg 50 kisgyerek jár a három (kis, közép és nagy) csoportba 4 óvodapedagógus (Barabás Mónika, Molnár Kármen, Salamon Katalin és Szabó Angyal) és két dadus (Kis Ágnes és Kiss-Juhász Beatrix) felügyelete alatt.
A két éves kort elérő gyerekeket már fogadni tudjuk, ha erre igény van. A beszoktatás rugalmas és gyermekfüggő.
A sokszínű óvodai tevékenységek mellett a gyerekek néptánc-foglalkozásokon vehetnek részt, igény szerint magyar illetve román nyelvfejlesztő programokat szervezünk nekik.
Az óvodába heti rendszerességgel jár az iskola logopédusa és pszichológusa, igény esetén a segítő tanár is bekapcsolódik a munkába.
A tantermek tágasak, változatos játékkészlettel rendelkeznek.
Az áprilisban átadásra kerülő új épületrészben a földszinten ebédlő és logopédia-pszichológia kabinet található, az emeleten pedig egy foglalkoztató és egy tornaterem.
Az udvar zárt, füvesített, egy teljesen új játszótérrel rendelkezünk. Folyamatban van egy 300 m2-es zöld terület kialakítása.
Terveink szerint ősztől saját konyhánk lesz, mely az ovisokat is ellátja.
Ha újraindul az óvodai oktatás szeretettel várunk majd minden érdeklődő szülőt, kisgyereket!


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator