Ziua Sportului 6.0- de la mic la mare

Ziua Sportului 6.0- de la mic la mare

În data de 19 octombrie a fost organizat Ziua Sportului ediția a 6.0, pentru elevii Liceului Teoretic Bartók Béla și familiile acestora, care a avut loc în incinta unității și pe străzile limitrofe. În cadrul evenimentului s-au desfășurat ateliere care au promovat diverse sporturi, stilul de viață sănătos și un minimaraton. Sporturile promovate au fost următoarele: baschet, tenis de masă, parcursuri aplicative, volei, jocuri motrice, cățărare și escaladă, badminton, tragerea cu arcul, alergare, ciclism, șah și alte jocuri strategice. Pe lângă activitățile sportive au funcționat două puncte importante: punct al sănătății, care a fost coordonat de asistenți medicali și un punct de consiliere privind obiceiurile alimentare. Au fost distribuite broșuri despre reguli de bază ale vieții sănătoase, iar participanții au completat un test quiz despre stilul de viață sănătos.
Programul a fost vizitat și de o personalitate de marcă a vieții sportive, de fotbalistul Helmuth Duckadam care a vorbit cu tinerii și a oferit autografe.
Participanții au primit diplome de participare și au fost premiați pentru implicare, atitudine și efortul depus.
Rezultatele campionatului de baschet:
Locul I: clasa VI-a A
Locul II: clasa VI-a B
Locul III; clasa V-a B
Rezultatele la alergare:
Clasele III-IV: fete: 1. Barabás Amanda, 2. Borbély Réka, 3. Borbély Emese. Băieți: 1. Stan Norbert Krisztián, 2. Juhász Ábel, 3. Kovács Erik.
Clasele V-VI: fete:1. Oláh Anna, 2. Fernengel Júlia, 3. Csatlós Melinda. Băieți: 1.Lőrincz Ervin, 2. Borbély Apor, 3. Dotterer-Kiszely Patrik. Felicitări!
Evenimentul a fost realizat de Fundația Bartók Béla cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara.

































Calendar evenimente

Calendar evenimente
Aprilie
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Căutare

Pentru o căutare cât mai precisă folosiţi diacritice!

Lucrări ale elevilor

Navigare pagină web

navigator