Tengerentúli kaland

Tengerentúli kaland

Március 2-a és 7-e között részt vettem a Honeywell által szervezett Leadership Challenge Academy programon. A szállásunk a ,,Spacecamp”-ben volt. A programon összesen 170 résztvevő gyűlt össze, 22 országból és 17 államból. A résztvevők 10 csoportra voltak osztva, mindegyik csoportnak volt egy vezetője.
A tábor nagyon sok lehetőséget nyújtott nekünk . Az első nap meglátogattuk a US Space and Rocket Center múzeumot, ahol régi rakéták és harci repülőgépek kiállítását lehetett megtekinteni. Ugyanakkor megtanultuk, hogy hogyan kell egy harci repülőgépet vezetni és Captain Robert Gibson űrhajós tartott nekünk egy bemutatót a karrierjéről és arról, hogy hogyan jutott az űrbe. A napok folyamán minden csapat épített egy rakétát, aminek a ,, senzor-át” a csapat dolgozta ki. A csoportok számos csapatépítő programban részesültek, illetve sok érdekes komplex játékot játszottak. Minden nap a diákok kipróbálhattak szimulátorokat, ahol érzékelhették a gravitáció súlyát, azt hogy milyen az űrben vagy a holdon lenni vagy azt, hogy hogyan kell rakétákat az űrben vezetni.
A program befejezése után nagyon sok élménnyel jöttem haza. Örülök azért, hogy részt vehettem ezen a programon, mert nagyon sokat tanulhattam és sok új dolgot kipróbálhattam.
Ihring Ingrid (XI.MI)


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator