A Bartók Diákszínpad V. Anyanyelvi Csapatépítő Szaktábora

A Bartók Diákszínpad V. Anyanyelvi Csapatépítő Szaktábora

Meleg tea, édességek, ropi, esti beszélgetések, játékok, fejlődés és egy nagy család Hogy mit is írtam le? A Bartók Diákszínpad idei összerázó hétévégéjét, azaz a Bartók Diákszínpad V. Anyanyelvi Csapatépítő Szaktáborát, amire november 30-a és december 2-a között került sor az Arad melletti csálai erdő látogatási központjában.

Volt aki már másodjára vett részt egy ehhez hasonló hétvégén, volt, aki most először ruccant ki a csapattal. Miután magunkévá varázsoltuk a teret, nekiállhattunk a munkának. Az általában intenzív próbás hétvége mágikusan átváltozott egy nyugodt és hangulatos időtöltéssé, amit a csoportvezetőnknek, Molnos András Csabának és Molnos Ildikó tanárnőnek köszönhettünk. A beszédtechnika műhelyek, a beszélgetések, a különböző csapatépítő és drámajátékok, a közös étkezések, mind hozzájárultak ahhoz, hogy jobban megismerjük egymást és fejlődjünk. Személy szerint, azt szerettem a legjobban, amikor este játszottunk…ropi, tea, csoki, Activity, Parlament, Ego…. Táborzáráskor azt állapíthattuk meg, hogy a jó hangulatú három nap elérte célját: talán soha nem álltunk “készebben” egy új évhez és darabhoz.

Győrfi Krisztina (X.BK)

 

… és mindez rap változatban Halász Szabó Kevin (X.BK) tollából:

Természetbe vonult
A Diákszínpad.
Hogy új dolgot hozzon.
Mely majd újból színt ad.
Mely vidít és indít
Mosolyt ad, buzdít.
Lelket megrendít.
Szívet megérint.

De a színészet
Magától nem főz
Nem mosogat
Mégis győz
Sok-sok tehetség Háza
Hol Rómeó és Júlia láza
Megvalósul röviden.

 

A műhelytábor a Bartók Diákszínpad művészeti tehetséggondozó program része, amely a Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett NTP-MŰV-17-0082 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator