Liechtensteini táborozás

Liechtensteini táborozás

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Romániai Máltai Szeretetszolgálat temesvári szervezetének jóvoltából 2017. aug. 21 - szept. 8-a között 16 kisiskolás diák négy pedagógus kíséretében részt vehettek a Lichtensteini táboroztatási programon. A Gerhardinum Római Katolikus Líceum és a Bartók Béla Elméleti Líceum 16 diákja és négy pedagógusból álló csapat sok szép, közös élménnyel, remek tapasztalatokkal és hasznos ismeretek elsajátításával tért haza.

A sok kirándulás, a közös játék és móka, az egymástól való tanulás, a legkülönbözőbb sportprogramok, a természetismereti séták, város- és múzeumlátogatások, tanösvények , a szebbnél szebb játszóterek felfedezése, a fővárosi séták, a hercegi látogatás, a Rüfi rendszeres meglátogatása, a svájci útak , a Rajna parti programok, a sportlétesítmények, iskolák látogatása olyan maradandó élmény és emlék marad, amelyet nehéz szavakkal leírni.

Különleges élménynek számított, hogy a programon résztvevő diákok és pedagógusaik találkozhattak Őfelsége Liechtenstein Hercegnőjével és Őfelsége Sophie Trónörökös Hercegnővel.

Az ember duplán ad, ha szeretettel ad, mondják. A liechtensteini Gamander Gyermekközpont vezetői valamint a programért felelős munkatársak szerető, önzetlen és emberközeli jelenléte, barátsága és nagylelkűsége példaértékű kincs. Már-már kézzelfogható a házban az odaadás, a lelkesedés és tisztelet, amit az odalátogató megtapasztal, ezáltal lélekben gazdagodik és szívébe zár. Iskoláink nevében mondunk nagy-nagy köszönetet Bani Banzer, Ginny Voigt, Sophie Listemann, Lena Valser vezetőknek, Őfelségének Liechtenstein Hercegnőjének valamint Sophie Hercegnőnek, a Liechtensteini Vörös Kereszt munkatársainak, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársainak, a Romániai Máltai Szeretetszolgálatnak és a Temesvári Máltai Szeretetszolgálat vezetőjének, Nagy-Fekete Vasile úrnak, Paul Éva ny. tanárnőnek, a szülői közösségnek és a kísérő pedagógusoknak.

Köszönjük a lehetőséget, a jó Isten áldja meg munkájukért!
































Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator