Săptămâna „Şcoala altfel”

Săptămâna „Şcoala altfel”

Săptămâna „Şcoala altfel” a fost cracaterizată de diferite programe şcolare alternative.


De exemplu, elevii claselor I-IV au făcut o vizită la Observator, au mers la spectacolul de  păpuşi al Teatrului Maghiar Csiky Gergely, au mers în excursie la Tormac, au primit vizita prescolarilor de la Moşniţa nouă, au mers la înot, etc.


Clasele V-VIII, în cadrul programului Talentum au participat la Ludotca Ştiinţifică, la Ziua-Mat şi la programul de orientare profesională. Deasemenea elevii au ieşit la aer liber, au mers la plimbare cu bicicletele sau la înot. La Ludoteca ştiinţifică au mai participat şi elevii de la Otelec, Dumbrava şi Jimbolia. Foarte polpulare au fost şi programele sportive şa. meciul de fotbal dintre gazde şi musafiri.


Elevii claselor IX-XII, în cadrul programului cultural au vizitat Teatrul Naţional Maghiar Csiky Gergely, Galeria de Artă, Radio Timişoara şi Biserica Catolică Millenium. În cadrul programului B-factor ei au putut să-şi arate creativitatea.Deasemenea ei au mai participat şi la un program de orientare profesională unde au putut întâlni oameni din diferite domenii profesionale.


 


Sperăm ca din toate acestea elevii să fi învăţat ceva care să le placă şi să le fie de folos în viitor, ceva sa ii facă mai buni.


Calendar evenimente

Calendar evenimente
Aprilie
L M M J V S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Căutare

Pentru o căutare cât mai precisă folosiţi diacritice!

Lucrări ale elevilor

Navigare pagină web

navigator