Beiratkozás az előkészítő osztályokba - Nyílt Nap a kisépületben

Beiratkozás az előkészítő osztályokba - Nyílt Nap a kisépületben

 


Az iskolába lépés fontos pillanata a gyermekek életének. A szülők ilyenkor nemcsak azt a helyet választják ki, ahol ismeretekben, készségekben gyarapodik majd gyermekük, hanem azt a helyet is, ahol közösségbe épül, értékeket szív magába és alakul a magatartása. Magyar vagy kétnyelvű családok esetében kultúrát és nyelve(ke)t is választanak ilyenkor a gyermek számára.


Várjuk szeretettel az ősszel iskolába lépő gyermekek szüleit csütörtökön, 2016. február 25-én a kisépületben (óvoda és előkészítő osztályok helyszínén, I.Maniu/volt Resica utca 42-es szám) szervezésre kerülő Nyílt Napra 17 órától 19 óráig, ahol megismerhetik az előkészítő osztályok helyszínét, találkozhatnak az iskola tanítóival, vezetőivel. Ebből az alkalomból sor kerül a Rákóczi Szövetség Beiratkozási programjának bemutatására és a szövetség képviselőivel való találkozásra.


Iskolánkkal kapcsolatos bővebb információkat a www.bartok.ro honlapon találnak.


Számítunk megtisztelő jelenlétükre. Az iskola kiválasztása a szülők egyik alapvető döntése a gyermek jövőjéről. A felelős döntésben szeretnénk segíteni.


 Célunk közös: közösségünk gyermekei számára a legjobbat nyújtani.  


                                  


A Bartók Béla Elméleti Líceum munkaközössége


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator