Mozgás, gyümölcs, egészség

Mozgás, gyümölcs, egészség

 


          Házi focibajnokság megrendezésére került sor a bartókos elemisták csapatai között június 5-én az iskola sportpályáján. Nagy izgalom előzte meg az eseményt, melyen két korcsoportban mérhették össze erejüket a résztvevők. Az I-II. osztályosok korcsoportjának négy csapatából a Hagyományos I. osztály bizonyult a  legjobbnak, míg a III-IV. osztályosok közül a Lépésről lépésre IV. osztálynak sikerült győztes pontokat szereznie.


          A “szuperdöntő” mérkőzést a két csoport győztese játszotta, ahol a nagyobbaknak 1-0 arányban sikerült felülmúlniuk az I. osztályosok mindenre elszánt csapatát.


         A szurkolók hangos rigmusokkal, rögtönzött pomponos bemutatókkal biztatták kedvenceiket. A bajnokság végén oklevelet és gyümölcsöt kaptak a résztvevők, felkeltve a figyelmet a mozgás és az egészséges táplálkozás fontosságára.


         A Lépésről lépésre IV. osztály csapata: Andrásy Tamás, Bodó Tamás, Dodó Róbert, Iacob Roland, Csiszer Norbert, Spier Dávid, Pap Róbert, Szász Szabolcs, Virág Sámuel.


         A Hagyományos I. osztály csapata: Borbély Apor Levente, Deac Cristian, Fóris Zoltán, Gyömbér Dávid, Kulcsár Medárd, Leczki Norbert, Pater Dávid valamint Illés Sándor, Korodi Imre, Lazăr Róbert, Párvány Ştefan, Rzepecki Dominik, Szűcs Erik Ferenc, Török Balázs, Varga András.


 


Szabó Ferenc, tanító


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator