Gólyabál 2014

Gólyabál 2014

 


 


Le a kalappal a gólyák és a szervezők előtt!


      Azzal kezdeném, hogy nem akartam elmenni az idei gólyabálra, de a végzős diákok meggyőztek! Így, utólag is, köszönöm, hiszen nagyon szórakoztató volt! Elég sok gólyabálon vettem részt, de sajnos a próbák szintje folyamatosan csökkent, a diákság unta, hosszú volt, a nagy részét nem is lehetett érteni és mindenki már csak azt várta, hogy legyen vége, hogy lehessen végre bulizni!


      Az idei gólyabál teljesen más volt! Először is, volt egy központi témája, a western! A gólyák, a szervezők, de még a nézők is beöltöztek, voltak szénabálák, tehát a hangulat adott volt! (Szerintem minden gólyabálnak kéne legyen egy központi témája!)


      A próbák egy részét a gólyák már ismerték, tehát készülhettek rá, míg egyes próbákban improvizálni kellett! Különböző próbák voltak, majdnem mindegyik nagyon vicces. Nekem az első tetszett, ahol be kellett mutatkozni, de úgy, hogy szavalnak, énekelnek, táncolnak, slam poetry-t írnak, stb. Látszott, hogy a gólyák komolyan vették, készültek, és azok is aranyosak voltak, akik belesültek a szövegbe!


      Ha néhány jelzővel kéne illetnem az idei rendezvényt, akkor azok a következők lennének: hangulatos, laza, felszabadult, nagyon vicces!


    Eddig csak pozitív kritikát kapott mindenki, tehát jöjjön egy kis negatív kritika is. A bulin nem volt egyáltalán magyar zene (nekem személy szerint ez nagyon fájt, és azt hiszem, hogy nem vagyok egyedül ezzel!) A próbák egy ici-picit hosszúra sikeredtek, de ez érthető, hiszen 11 bátor és ügyes pár vállalta be a szereplést!


      Szeretnénk még egyszer gratulálni mindenkinek, aki legalább egy szalmaszálat is megmozdított a siker érdekében, és persze az összes gólyának! Ügyesek voltatok, türelmetlenül várom az ellengólyabált és a jövő évi rendezvényt is!


Balla Tamás






















Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator