XII. DÖK Műhelytábor

XII. DÖK Műhelytábor

A műhelytábort idén Nagykövéresen szerveztük meg, amelyen összesen 31 lelkes líceumi diák és két pedagógus, dr. Erdei Ildikó és K. Pataki Adél tanárnők vettek részt.

A két napos műhelytábor ideje alatt a sok ismerkedő, bemelegítő, csapatösszerázó és csapatépítő játék mellett komoly munkára is sor került. A DÖK ügyeiben jártasabb diákok a választmány tagjaival bemutatták a kilencedikes diákoknak, hogy mi is az a Diákönkormányzat (miről szól, kik a tagjai, miket szoktak szervezni és hogyan, miért jó DÖK-ösnek lenni stb.). A diákok információkat kaptak a Romániai Magyar Középiskolások Szövetségről, a rendezvényszervezés fontosabb mozzanatairól, a PR-os munka kihívásairól, valamint a DÖK felelősségteljes szerepéről az iskola falain belül és kívül. A kommunikációs csapatjátékok, feladatok és csoportmunkák után a diákok egy egy beszélgetés keretén belül mélyítették el a helyes kommunikáció alapszabályait.

A műhelytábor terméseként a résztvevő diákok négy nagy az idei tanévre tervezett DÖK-ös programot dolgoztak ki és mutattak be. Az idei évben a felső tagozatos diákok a programokba való bevonása is feladattá vált.  A műhelytábort egy értékelő beszélgetéssel zártuk, ami után mindenki DÖK-ös hivatásában megerősödve tért vissza Temesvárra.

Köszönet mindenkinek az építő, aktív és lelkes jelenlétéért!

A program támogatói a Communitas Alapítvány és a Bartók Béla Alapítvány a Bethlen Gábor Alaptól nyert támogatás révén.

















Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator