Tanévzáró

Tanévzáró

Az esős idő rányomta a bélyegét az idei tanévzáró és díjkiosztó ünnepségre, amelyet június 19-én, csütörtökön délután egyszerre három helyszínen, a Bartók Béla Elméleti Líceum dísztermében, tornatermében és tanári szobájában tartottak meg, a diákok, tanárok és a szülők jelenlétében.

A díszteremben volt a legnagyobb zsúfoltság, hiszen az előkészítősök és az I–IV. osztályosok díjkiosztó ünnepségére, a kisdiákok mellett nemcsak a szülők, de a nagyszülők is kíváncsiak voltak. Az egybegyűlteket dr. Erdei Ildikó iskolaigazgató köszöntötte, majd Tóth Gimi-Róbert első osztályos diák elszavalta Kányádi Sándor A kecskecímű versét, amellyel különdíjat nyert egy országos vetélkedőn. Az iskola legkisebb diákjai közül, bátorításul, nagyon sokan kaptak diplomát és könyvjutalmat – hiszen megérdemelték!

Az V–VIII. osztályosok a tornateremben vehették át díjaikat és jutalomkönyveiket. A Bartók Béla Alapítvány nevében Halász Ferenc helyettes főtanfelügyelő különdíjban részesítette a tiszta tízessel végzett tanulókat, ebben a korosztályban tízen értek el maximális osztályzatot:

Boros Titusz, Baricz Márk-Róbert (V.o.), Gergely Róbert-Balázs, Jakab Lóránd, Militaru Júlia, Pricop Annamária (VI.o.) Jakab Orsolya-Erzsébet (VII.o), Bokor Zalán-Béla, Bîtoanca Diana és Szabó Liza (VIII.o).

A középiskolások között idén egyetlen tiszta tízes tanuló volt: Câmpeanu Csenge (XI.o)

A tanévzáró alkalmából második alkalommal jelent meg a temesvári Bartók Béla Elméleti Líceum Évkönyve, amely összefoglalja a 2013–2014-es tanév jelentősebb eseményeit, benne van az osztályok névsora, a tanulók kiemelkedő eredményei, az iskola projektjei. A temesvári Bartók Béla Líceum és a többi Temes megyei magyar iskola legjobbjai a Civil Tanács díjkönyv programja jóvoltából, az oklevelek mellett könyvjutalomban is részesültek, közel 400 jutalomkönyvet osztottak ki a kiemelkedő eredményt elért tanulók között. 

Forrás: http://www.nyugatijelen.com/jelenido/esos_tanevzaro_a_bartok_bela_liceumban.php

 

 

 

 

 

























Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator