A Lépésről lépésre első osztály évzáró előadása

A Lépésről lépésre első osztály évzáró előadása

 


A Lépésről lépésre első osztály érdekes kétnyelvű évzáró előadást mutatott be 2014. június 16-án  16 órai kezdettel a Bartók Béla Elméleti Líceum dísztermében.


Az első részben egy magyar nyelvű ABC ünnepélyt láthattak a szülők, meghívottak, amely egy verses-zenés összeállítás volt a megtanult ABC betűivel és az eddig elsajátított számokkal. Vidám vakációs versekkel és dalocskákkal búcsúztatták az első iskolai tanévet.


A második részben egy angol nyelvű előadás került bemutatásra, English In the Classroom (Angol az osztályteremben) címmel, amelyben a kisdiákok vicces, rövid párbeszédekből, szituációs játékokból, az angol órákon megtanult tematikus versekből, dalokból kötöttek egy csokorra valót és mindezt ügyesen előadták.


A szülők nem győzték tapssal és nevetéssel, melyek által kifejezték örömüket, hogy gyermekeiknek sikerült rögzíteni kedvenc szórakozásuk, a játék által, röpke egy év alatt, heti egy órában csupán egy alapszókincset és egy egyszerű kommunikációs készséget egy idegen nyelven.


Felkészítő pedagógusaik: Apró Julianna és Deák-Szép Erzsébet tanítónők, illetve Balázs Gabriella angoltanárnő.


 


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator