Vendégségben Temesváron a Szeged Tánceggyüttes táncosai

Vendégségben Temesváron a Szeged Tánceggyüttes táncosai

 

            2013. november 30-án, András-napkor, a temesvári Bóbita Néptánccsoport vendégül látta Temesváron a Szeged Táncegyüttes és az Arany János Általános Iskola néptáncosait. A meghívás célja a hasonló korú és érdeklődési körű gyermekek és fiatalok ismerkedése, barátságok szövődése, illetve szakmai tapasztalatok átadása és közös tervek megbeszélése volt.

            A temesvári látogatás programjában szerepelt városlátogatás, a főtéri karácsonyi vásár megtekintése, a Bambuc ördög c. előadáson való részvétel, ismerkedési játék, az 5 éves Bóbita felköszöntése, adventi tematikájú kézműveskedés, táncház. A találkozó alkalmat adott a táncosoknak, csoportvezetőknek az ismerkedésre, az egymás munkájába való beletekintésre.

            A több mint 90 gyermek csodálatos napot töltött együtt. Hamarosan újabb találkozóra kerül sor, december 14-én a Bóbita táncosai fognak Szegedre utazni barátaikhoz.

            Köszönettel tartozunk a Bartók Béla Elméleti Líceum vezetőségének a támogatásért, illetve a táncos és jövendőbeli táncos gyermekek szüleinek és a kollégáknak a program folyamán nyújtott önzetlen segítségért. A program támogatója a Bethlen Gábor Alap.

                                                                                                          Ozsváth Erika és Pál Krisztina csoportvezetők

 

                                                                      


Eseménynaptár

Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Keresés

A pontos keresés érdekében használjon ékezetes betűket!

Diákok munkái

Honlap navigátor

navigator